Kalender

Januari 2019
MånTisOnsTorFreLörSön
 << < > >>
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Vilka är Online

Medlem: 0
Besökare: 1

Announce

rss Syndication

Arkiv

13 Jan 2015 - 23:03:09

10 Myter om tandblekning

Under senare år har tandblekning hemma verkligen fångat människors uppmärksamhet. Oavsett om det är på grund av explosionen av kändiskulturen eller den ökande fokuseringen på att titta och må bra, är förfarandet för vitare tänder här för att stanna och ser ut att bli ännu mer populär.

Med ökad medvetenhet kommer också många myter kring tandblekning. Många av dessa myter är helt enkelt det, myter. Myt och bygger inte på fakta. Vi avslöjar 10 myter om tandblekning, vilket ger dig den verkliga fakta, så att du kan få bättre information för att få vitare och ljusare tänder du förtjänar.

1. Att blekninga tänderna är smärtsamt. Om du har känsliga tänder så kan starkt tandblekningsmedel orsaka ilningar. I detta fall bör du leta efter ett svagare blekmedel. Annars bör det vara smärtfritt om du följer instruktionerna.

2. Du kan bleka fasader och fyllningar. Nej, måste du besöka en kosmetisk tandläkare om du vill bleka fasader eller fyllningar.

3. Bakpulver kan bleka dina tänder. Använda bakpulver på tänderna kan hjälpa till att ta bort några ytliga missfärgningar, men kommer inte att bleka dina tänder.

4. Citronsaft och salt kan bleka dina tänder. Gnugga dessa ingredienser regelbundet på dina tänder kommer bara skada din tandemalj och rekommenderas inte.

5. Starkaste blekningsmedlet är bäst. Den logik som starkare blekningsgel fungerar bättre vettigt ,men effekten och potentiella skador på tandemaljen innebär att detta inte rekommenderas. En säker nivå av blekningsgel skall alltid användas. Om du är osäker prova en lägre styrka först.

6. Professionell vitare ger bättre resultat. Att gå till en professionell tandvårdsklinik för blekning kommer till en kostnad och oftast behandlingen är lite annorlunda från att använda ett tandblekningskit hemma. Vanligtvis används liknande medel och med professionell tandblekning utför du det mesta av behandlingen hemma i alla fall.

7. Blekning kan göras i alla åldrar. Behandlingar rekommenderas inte till personer under 18 år detta är att se till att tandemaljen inte påverkas.

8. Tandblekning är helt säker. Med rätt tandblekning kit och noga följa instruktionerna då vitare behandlingar kan vara säkra. Problem kan uppstå om du väljer fel kit eller frestas att hålla behandlingen på längre än vad som rekommenderas. Så alltid följ instruktionerna.

9. Vit tandfärg kan vara för evigt. Tyvärr med åldern våra tänder blir mindre vitt och mer färgade. Så om du vill konstant vita tänder då du kommer att behöva upprepa din behandling.

10. Med vitare tänder ökar förtroendet och ger dig ett vackert leende. Det råder ingen tvekan om att vita tänder ser mer lockande än missfärgade tänder. Oavsett ditt självförtroende ökar med beror på din personlighet, gör med ett stort leende kommer säkert underverk dock.


Admin · 2755 visningar · 0 kommentarer

Permanent länk till hela inlägget

http://xavierdel.hazblog.com/Najs-b1/10-Myter-om-tandblekning-b1-p3.htm

Kommentarer

Inga Kommentar på denna post ännu...


Kommentera

Denna blogg är stängd för kommentarer.