Kalender

Januari 2015
MånTisOnsTorFreLörSön
 << <Jan 2019> >>
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Vilka är Online

Medlem: 0
Besökare: 1

Announce

rss Syndication

Arkiv

Posts sent on: 15-01-20

20 Jan 2015 


Proactiv är en av USA:s bäst säljande akne behandlingar och stöds av en kändisar som Jennifer Love Hewitt, Vanessa Williams och Jessica Simpson. En stor anledning till dess framgångar är det faktum att många kändisar ställt sig bakom produkten och gör reklam för den, det är dock inte enda anledningen.

Två hudvårdsläkare vid Stanford University bestämde sig 1995 för att det fanns ett behov av en produkt mot finnar som inte bara tog hand om problemet vid det givna tillfället utan även jobbade för att nya finnar inte skulle komma tillbaks.

Namnet Proactiv kom eftersom hela idén är att behandla det drabbade området tills acne har försvunnit, och sedan fortsätta att behandla frisk hud för att förhindra att acne återvänder. Det handlar alltså om ett förebyggande av problem, vilket var något av en revolution inom acnebehandling.

Omdömena om denna produkt som går att hitta på Internet är oftast antingen väldigt positiva eller negativa, det finns inte många som är ett mellanting. Det kan vara svårt att vara objektiv när man lämnar en recension av en produkt som man betalat pengar för, speciellt när den inte är helt billig. Allmänhet du kommer att läsa ett stycke som säger test, eller ord om detta, eller alternativt du kommer att läsa "proaktiv akne kräm suger och är ett totalt slöseri med pengar". Bägge är rätt, bägge är fel. Proaktiv är inte "bästa behandlingen någonsin", även om det är mycket bra och fungerar mycket bra för många av er, varken gör det "suger och är ett totalt slöseri med pengar", även om det finns vissa människor det kommer inte att fungera.

Tillbaks till ursprungsfrågan, kommer det att fungera? Svaren är ja, nej eller kanske. Alla patienter är olika, och alla svarar olika på olika behandlingar.

Allt jag kan säga är att min erfarenhet proaktive fungerar mycket bra för flesta patienter som provar det, om du är en av de olyckliga, inte misströsta, bara skicka de tomma flaskorna tillbaka med originalkvittot och dra nytta av deras inga frågor pengarna-tillbaka-garanti.
Admin · 1298 visningar · 0 kommentarer