Kalender

Januari 2019
MånTisOnsTorFreLörSön
 << < > >>
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Vilka är Online

Medlem: 0
Besökare: 1

Announce

rss Syndication

Arkiv

04 Jan 2015 - 18:52:05

Finnar

Bota akne naturligt blir allt populärare. Det är olyckligt men sant att många produkter avsedda för akne på marknaden idag är fulla av kemikalier som kan skada din kropp eller förvärra akne. Några av produkterna är så intensiva och onaturliga att effekten på huden kan vara ännu värre än innan du använder produkten. Därför har utvecklingen av naturliga produkter mot akne ökat.

Se till att du verkligen får en komplett leverans av vitaminer och mineraler, så att ta multivitaminer är en bra idé. Att du äter multivitaminer betyder dock inte att du är undantagen från att äta rätt. De bör endast tjäna som ett komplement till din kost och inte som din huvudsakliga diet. Vad du bör undvika är rött kött och mejeriprodukter. Eftersom sådana livsmedel innehåller höga halter av hormoner, uppmuntras akne breakouts. Du kan tyvärr få arr arr. Och det vill du inte ha, du vill ha naturliga produkter.

Rengöring ansikte ofta är en bra sak att göra. Många pojkar bry inte och även flickor kopierar idag sina mödrar och äldre systrar att inte använda tvål på deras ansikten. Tonåringar ansikten producerar för mycket olja och det måste tvättas. Tvätta naturligt torkar huden - Varför kvinnor undvika över göra det också.

Vitamin B5 är ett naturligt sätt att förebygga och bota akne. Vitamin B5 kan hjälpa till att reglera oljeproduktionen i kroppen, vilket i sin tur minskar den fet hud som orsakar akne i första hand. För att denna metod ska fungera, en stor mängd vitamin B5 måste tas – cirka 1 000 milligram, så det är lämpligt att arbeta med en läkare innan du använder denna metod.

Att ändra örngott och andra sängkläder ofta att hålla huden ren och förhindra fet uppbyggd. drabbade ska inte klämma finnar och bör undvika olja eller kräm-baserade makeup och kosmetika.

Ytterligare faktorer, såsom hormoner och ärftliga egenskaper, samt läkemedel kan förvärra eller minska finnar. American Academy of Dermatology rapporterar dock att tvärtemot vad många tror, stress, kost och dålig hygien faktiskt har lite att göra med uppkomsten av akne breakouts. Dessa är bra eftersom de tar bort döda hudceller och rensa porerna samt. Om du är på en budget, kan du köpa din egen ansikts krämer.

Prova och alltid köpa så naturliga produkter som du kan. Du krämen, gnida det i bra och skölj bort. Några ansiktsbehandlingar har geler som tillämpas efter. Gelen blir en mask och du har bara lossnar det när det är torrt. Dessa typer av ansiktsbehandlingar är perfekt för att ta bort pormaskar och whiteheads och de är tonade akne medicin också.
Admin · 411 visningar · 0 kommentarer

Permanent länk till hela inlägget

http://xavierdel.hazblog.com/Najs-b1/Finnar-b1-p2.htm

Kommentarer

Inga Kommentar på denna post ännu...


Kommentera

Denna blogg är stängd för kommentarer.